Loading...
Ydelser 2018-05-07T18:40:19+00:00

Center for HR er din all-round HR-rådgiver

Hos Center for HR er vi specialister i skræddersyede løsninger til at løse dine operationelle og strategiske HR-udfordringer. Vi ved en masse om, hvad individets præferencer for kommunikation og samarbejde betyder for sammensætningen af visionær ledelse og perfekte teams og hvordan den viden kan omsættes til målrettede løsninger og konkrete værktøjer til at øge arbejdsglæde, motivation, engagement og trivsel.

Vores erfarne konsulenter kan hjælpe og rådgive jer med alt omkring rekruttering, medarbejderudvikling og udformning af en HR-strategi, der understøtter jeres forretningsstrategi og sikrer evnen til at fastholde og tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Mangler I en dygtig og smidig interim HR-partner, kan vi også hjælpe jer med det.

Rekruttering

Vi tilbyder rekruttering til små og mellemstore virksomheder inden for alle brancher og til alle stillinger. Med mere end 1000 succesfulde rekrutteringer i porteføljen har vi masser af erfaring, et bredt netværk og en stor kandidatdatabase, som vores kunder kan drage fordel af.

Vi sikrer dig en kandidat med matchende faglige kompetencer og via Insights Discovery også de rette personlige præferencer for job og organisation. 

Læs mere om rekruttering
Kontakt os

Medarbejderudvikling

Vi tilbyder skræddersyede udviklingsforløb til styrkelse af såvel salgs-, ledelse- og teameffektivitet såvel som organisationen som helhed. Fokus er på optimering af kommunikation og samarbejde via Insights værktøjerne.

Vi sikrer dig udvikling af effektive teams, der hurtigt kan tilpasse sig, fokusere på løsninger i stedet for på problemer, skabe hurtige, holdbare resultater og opbygge stærke interne og eksterne relationer.

Læs mere om medarbejderudvikling
Kontakt os

HR-partnerskab

Vi tilbyder dig et fleksibelt HR-partnerskab, der giver dig mulighed for at udnytte vores viden og kompetencer til alle de strategiske og udviklingsmæssige HR-opgaver, du ikke selv har ressourcerne til at løse.

Vi sikrer dig et smidigt samarbejde, hvor der tænkes fremad og hurtigt igangsættes aktiviteter, der sikrer, at dine HR-indsatser til enhver tid understøtter dit forretningsmæssige grundlag. 

Læs mere om HR-partnerskab
Kontakt os

HR-strategi

Vi tilbyder dig assistance at identificere, synliggøre og optimere konkrete HR-tiltag, der kan understøtte det forretningsmæssige grundlag og sikre, at I når jeres mål.

Vi sikrer dig en fælles retning og et solidt udgangspunkt for et strategisk og målrettet arbejde med HR-aspekter, der skaber værdi og effektivitet. 

Læs mere om HR-strategi
Kontakt os

NYSGERRIG?

Så tilmeld dig én af vores inspirationsworkshop og bliv klogere på både dig selv og hvad vi kan hjælpe med

LÆS MERE
Niels Henriksen, direktør, Center for HR

Vil du høre mere om vores ydelser?

Så kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

Niels Henriksen, direktør

25 55 40 01  
Send email