Teameffektivitet 2017-09-28T11:25:02+00:00

Teameffektivitet

Skab højeffektive teams, der overvinder enhver udfordring

Kurset i teameffektivitet giver inspiration til succes og værktøjer til at konfrontere problemer, løse konflikter og skabe menneskeligt overskud i pressede situationer. Forløbet inddrager Insigts værktøjerne Discovery og Navigator, der udforsker teamets præferencer og kompetencer danner et komplet billede af dit team som helhed.

Vi arbejder med teamets dynamikker og guider teamet via øvelser og læring til at identificere egne såvel som fælles udviklingsområder. Deltagerne arbejder som et team med at forbedre gruppens nuværende og fremtidige præstations- og samarbejdsevne samt identificere afgørende situationer, der påvirker teamet nu og i fremtiden.

Workshoppen forudsætter, at deltagerne har gennemført forløbet i Personlig effektivitet.

Hvad kan det føre til?

  • Identifikation og italesættelse af barrierer for effektivt samarbejde.

  • Markant forbedring af teamets indbyrdes relationer.

  • Handleplan på de områder, der er kritiske for teamets succes.

  • Kollektiv forståelse for vigtigheden af god balance mellem proces, fokus, dynamik og klima i et højeffektivt team.

Relaterede forløb

Forstå dig selv og andre og styrk samarbejdet

Kurset giver deltagerne indsigt i egne og andres præferencer for kommunikation og interaktion samt konkrete værktøjer til, hvordan man kan bruge sin viden til at skabe bedre relationer og effektivt samarbejde.

Deltagerne styrker deres færdigheder i at skabe stærke og effektive bånd til andre mennesker og forbedrer samtidigt deres evne til at forstå og tilpasse sig hverdagens mange udfordringer.

Læs mere
Kontakt os

Klæd salgsteamet på til sikker succes

Kurset i salgseffektivitet udforsker dine sælgeres tilgang til salget, deres positive egenskaber og deres salgsstil og -adfærd i alle salgsfaser. Dine sælgere får viden om egen salgsstil og forståelse for, hvordan den påvirker salget.

Dine sælgere inspireres til større præstationsniveauer, får styrket deres individuelle effektivitet på alle salgsområder og udvikler færdigheder i at opbygge stærke og effektive kunderelationer.

Læs mere
Kontakt os

Ledelse med vision, passion og integritet

Kurset i ledelseseffektivitet udforsker og afdækker lederpotentialet i dybden og giver hver enkelt leder konkrete værktøjer til at udvikle både sig selv, sit team og organisationen som helhed.

Forløbet skaber varige forbedringer i ledelsens effektivitet og udvikler ledere, der inspirerer menneskene omkring dem til altid at excellere – selv i hårde tider.

Læs mere
Kontakt os

Vil du vide mere?

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udvikle jeres medarbejderpotentiale

Bente Juel Danyar, chefkonsulent

25 55 40 03  
Send email