Salgseffektivitet 2017-09-15T13:34:55+00:00

Salgseffektivitet

Klæd salgsteamet på til sikker succes

Kurset i salgseffektivitet tager udgangspunkt i salgsorganisationens aktuelle situation og udviklingsbehov og planlægges i tæt samarbejde med den salgsansvarlige. Workshoppen giver hver enkelt sælger indsigt i sin personlige salgsstil, forståelse for sin salgsadfærd og klarhed over, hvordan denne påvirker salgsprocessen. Dermed er grundlaget lagt, for at sælgeren kan lære at tilpasse sig kundens behov, skabe effektive relationer og øge sit salg.

Kurset tager afsæt i Insights Discovery personprofilen og inddrager profilens separate kapitel om effektivt salg, der beskriver personens salgsstil for hver af salgets faser. Desuden inddrages Insights Navigator til at udarbejde en handlingsplan for hver enkelt sælger.

Hvad kan det føre til?

  • Et harmonisk, engageret og målrettet salgsteam.

  • Bedre tilpasningsstrategier og større gennemslagskraft.

  • Styrket evne til at skabe stærke og loyale kunderelationer.

  • Salgstal, der altid overgår forventningerne.

Relaterede forløb

Forstå dig selv og andre og styrk samarbejdet

Kurset giver deltagerne indsigt i egne og andres præferencer for kommunikation og interaktion samt konkrete værktøjer til, hvordan man kan bruge sin viden til at skabe bedre relationer og effektivt samarbejde.

Deltagerne styrker sine færdigheder i at skabe stærke og effektive bånd til andre mennesker og forbedrer evnen til at forstå og tilpasse sig hverdagens mange udfordringer.

Læs mere
Kontakt os

Skab højeffektive teams, der overvinder alt

Skab afgørende succes for dit team gennem et effektivt teamsamarbejde. Optimér kommunikation og relation og øg produktiviteten. Konfrontér problemer, inspirér til succes og skab menneskeligt overskud i pressede situationer.

Dit team inspireres til at overvinde de barriere, der hæmmer teamets præstationer, får værktøjer til at konfrontere problemer, løse konflikter og skabe menneskeligt overskud i pressede situationer.  

Læs mere
Kontakt os

Ledelse med vision, passion og integritet

Kurset i ledelseseffektivitet udforsker og afdækker lederpotentialet i dybden og giver hver enkelt leder konkrete værktøjer til at udvikle både sig selv, sit team og organisationen som helhed.

Forløbet skaber varige forbedringer i ledelsens effektivitet og udvikler ledere, der inspirerer menneskene omkring dem til altid at excellere – selv i hårde tider.

Læs mere
Kontakt os

Vil du vide mere?

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udvikle jeres medarbejderpotentiale

Bente Juel Danyar, chefkonsulent

25 55 40 03  
Send email