Rekruttering 2018-02-14T21:39:32+00:00

REKRUTTERING

Har du brug for en ny medarbejder? Vi finder kandidaten, der passer perfekt til både jobindhold, samarbejdsrelationer og virksomhedskultur.

Rekruttering handler ikke kun om de faglige og personlige kompetencer, du læser om i CV’et. Det handler ligeså meget om kandidatens præferencer for kommunikation og samarbejde.

Desværre er der rigtig mange virksomheder, der overser vigtigheden af, om kandidatens foretrukne måde at arbejde og agere på passer til samarbejdsrelationen og virksomhedskulturen. Konsekvensen er, at samarbejdet aldrig bliver den succes, som begge parter forventede. Medarbejderen trives ikke i jobbet, samarbejdet med kollegerne halter og virksomheden får ikke de forventede resultater. Det koster i både produktivitet og indtjening.

Vil du være helt sikker på at finde den perfekte kandidat, er det derfor vigtigt, du osse får afdækket, hvordan kandidaten helst vil arbejde, samarbejde, kommunikere og ledes. Gør du det, er du sikker på at få en medarbejder, der præsterer 100% – og lidt til.

Hvorfor lade os hjælpe med din rekruttering?

Det er der flere grunde til. Den vigtigste af dem er, at du skal vælge os, fordi vi kan hjælpe dig med sørge for, at du tiltrækker de rigtige kandidater og blandt dem vælger den rette kandidat – ikke kun den kandidat, der passer bedst til jobfunktionen men den kandidat, der passer bedst til både jobfunktion, samarbejdsrelationer og virksomhedskultur. Den helt rette på papiret, er nemlig ikke altid den helt rette i praksis. Med andre ord:

Vi kan hjælpe dig med at ramme rigtigt første gang, så du er sikret en medarbejder, der til fulde indfrier dine forventninger – og lidt til.

Derudover kan du regne med, at:

 • Vi gør os umage med at afdække præcis, hvad du har brug. Dit udbytte er vigtigt for os.

 • Vi skræddersyr forløbet til dit behov. Vil du selv annoncere og udvælge spidskandidaterne – eller skal vi klare hele forløbet?

 • Du får en udførlig præsentation og feedback på de udvalgte spidskandidater.

 • Du bliver holdt løbende orienteret gennem hele processen, så vi kan justere den ind hvis nødvendigt.

 • Du får en medarbejder, som du ved vil indfri dine forventninger – og lidt til.

Skal vi hjælpe dig med en succesfuld rekruttering? Ring til os på 72 34 59 99.

Skræddersyet rekruttering efter behov

Rekruttering er ikke en hyldevare. Derfor er vores rekrutteringsproces også særdeles fleksibel og består af en række faser, som du kan vælge til eller fra afhængigt at dit behov. De fleste kan se fordelen i at lade os hjælpe dem med hele processen – andre vælger eksempelvis kun at få hjælp til screening af de udvalgte kandidater. Valget er helt op til dig.

 • Behovsanalyse – Hvad er dit behov? Hvilke faglige og personlige kompetencer har du brug for og hvilke samarbejdsrelationer skal medarbejderen indgå i?

 • Jobprofil – Vi udarbejder en optimal jobprofil, så vi ved, hvilke faglige og personlige kompetencer og præferencer, vi skal kigge efter hos din kommende medarbejder.

 • Search – Vi hjælper jer med at finde egnede kandidater uden annoncering ved at udnytte vores netværk, kandidatdatabase og brancheviden.

 • Annoncering – Vi udarbejder forslag til en jobannonce, som du godkender. Herefter sørger vi for online annoncering (Jobindex og sociale medier).

 • Sagsbehandling – Vi modtager, bekræfter og scorer ansøgninger.

 • 1. samtale – Vi udvælger de højest scorende kandidater og tager en indledende samtale med dem for personligt at vurdere deres kandidatur. Vi orienterer dig om vores vurdering efter hver samtale.

 • Kandidatpræsentation – Vi præsenterer dig for de 5 bedste kandidater, som vi mener skal testes. Du godkender udvælgelsen.

 • Referencer – Vi indhenter referencer.

 • Personprofil – Vi anvender Insights Discovery som fortæller os om personens personlige præferencer og deraf afledte adfærd. Profilen giver dig et klart billede af, hvor godt personen matcher både jobindhold, samarbejdsrelationer og virksomhedskultur.

 • 2. samtale: Sammen med dig. Vi giver kandidaten feedback på personprofilen, som du forud for samtalen har fået præsenteret.

 • Endelig udvælgelse – Vi drøfter kandidaterne og giver dig vores anbefaling til den bedste kandidat.

 • Onboarding – Vi hjælper dig med at sammensætte et introduktionsforløb, der sikrer, at din nye medarbejder kommer til at føle sig velkommen og bliver klædt godt på til at varetage jobbet.

Er du på jobjagt?

Se hvad vi leder efter lige nu eller upload dit CV til vores kandidatdatabase.

Se ledige stillinger