Rekruttering 2017-09-19T13:12:05+00:00

REKRUTTERING

Vi tilbyder rekruttering til små og mellemstore virksomheder inden for alle brancher og til alle stillinger.

Rekruttering – meget mere end et CV!

Rekruttering handler ikke kun om uddannelse, erfaring og resultater. Det handler i ligeså høj grad om personlighed og ikke mindst de rette præferencer i forhold til den virksomhedskultur og de samarbejdsrelationer, den nye medarbejder skal indgå i. For selvom fagligheden kan være lige i øjet til jobbet, så er det ikke altid sikkert, at kandidatens præferencer for kommunikation og samarbejde matcher ligeså perfekt til virksomhedskulturen og de samarbejdsrelationer, han eller hun skal indgå i. Derfor er det vigtigt også at kigge på kandidatens foretrukne kommunikations- og ledelsesstil, så man er sikker på, at personen vil befinde sig godt i de organisatoriske sammenhænge og relationer, som han eller hun skal indgå i.

Specialister i det perfekte match

Hos Center for HR er vi specialister i at finde det perfekte match mellem kandidat og virksomhed og vores konsulenter har masser af succesfulde rekrutteringer bag sig. Naturligvis kigger vi i første omgang på, om kandidatens faglige kompetencer matcher jobbet, men dernæst er det ligeså vigtigt for os at få afdækket, om kandidatens personlige præferencer matcher din virksomhed. Så er vi nemlig helt sikre på, at du får en medarbejder, som vil skabe værdi for din virksomhed i mange år fremover.

0%
i små og mellemstore virksomheder rejser igen inden et år.

Vi har fået en helt fantastisk medarbejder, der er vores perfekte match, både personligt og kompetencemæssigt. Det er over alle vores forventninger!”

Troels Hansen Beyer, Tømrermester, Troels Hansen
0+
succesfulde rekrutteringer
0%
fleksible
0 års
erfaring i SMV-segmentet

Dine fordele

Vi brugeret globalt anerkendt profilværktøj

Læs mere om Insights Discovery

Skræddersyet rekruttering

Vi er 100% fleksible

Afhængigt af, hvad du selv har ressourcer til, kan du vælge én af vores pakkeløsninger eller lade os sammensætte et forløb, der passer præcis til dit behov.

Valget er helt op til dig. Og fortryder du dit valg undervejs, justerer vi naturligvis ind, så du får det mest effektive rekrutteringsforløb.

Se vores pakkeløsninger

Er du på jobjagt?

Se hvad vi leder efter lige nu eller upload dit CV til vores kandidatdatabase.

Se ledige stillinger

Skal jeg beskrive rekrutteringsprocessen med tre ord, så er det fleksibilitet, seriøsitet og integritet: Fleksibilitet, både med hensyn til tid og måden at håndtere tingene på. Seriøsitet, fordi det er en beslutningsdygtig person og ikke bare en phoner, der laver det indledende arbejde. Integritet fordi, det er et plus, at konsulenten var villig til at bruge sit netværk i forbindelse med ansættelsen.

Flemming Rasmussen, administrerende direktør, JCN Bolig

Skal vi finde din næste medarbejder?

Så tag fat i én af vores rekrutteringskonsulenter. De er altid klar til at hjælpe og rådgive dig om den bedste løsning for din virksomhed.

Niels Henriksen
Direktør

25 55 40 01  

Send email

Bente Juel Danyar
Chefkonsulent

25 55 40 03  

Send email

Jan Bergh
Seniorkonsulent

20 10 50 12  

Send email

Iben Jungersen
HR Partner

20 20 50 45  

Send email