Personlig effektivitet 2017-09-15T13:32:28+00:00

Personlig effektivitet

Forstå dig selv og andre og styrk dine samarbejdsevner

Kurset i personlig effektivitet er vores kerneforløb, der introducerer medarbejderne til Insights systemet og Insights Discovery personprofilen.

Hver enkelt medarbejder får klarhed over både sin egen og kollegernes unikke stil, motivationsfaktorer, behov og forventninger, opdager styrken i forskelligheden og lærer at anerkende og bruge den, når der skal samarbejdes som et team.

Kurserne tilpasses den enkelte kundes behov og afsluttes med udarbejdelsen af personlige handlingsplaner.

Hvad kan det føre til?

  • Forbedre medarbejdernes kommunikation og samarbejde.

  • Udvikle den enkeltes selvindsigt og forståelse for andre.

  • Optimere medarbejdernes personlige effektivitet.

  • Udvikle ledere og medarbejdere til bedre at nå individuelle mål.

Relaterede forløb

Klæd salgsteamet på til sikker succes

Kurset i salgseffektivitet udforsker dine sælgeres tilgang til salget, deres positive egenskaber og deres salgsstil og -adfærd i alle salgsfaser. Dine sælgere får viden om egen salgsstil og forståelse for, hvordan den påvirker salget.

Dine sælgere inspireres til større præstationsniveauer, får styrket deres individuelle effektivitet på alle salgsområder og udvikler færdigheder i at opbygge stærke og effektive kunderelationer.

Læs mere
Kontakt os

Skab højeffektive teams, der overvinder alt

Skab afgørende succes for dit team gennem et effektivt teamsamarbejde. Optimér kommunikation og relation og øg produktiviteten. Konfrontér problemer, inspirér til succes og skab menneskeligt overskud i pressede situationer.

Dit team inspireres til at overvinde de barriere, der hæmmer teamets præstationer, får værktøjer til at konfrontere problemer, løse konflikter og skabe menneskeligt overskud i pressede situationer.  

Læs mere
Kontakt os

Ledelse med vision, passion og integritet

Kurset i ledelseseffektivitet udforsker og afdækker lederpotentialet i dybden og giver hver enkelt leder konkrete værktøjer til at udvikle både sig selv, sit team og organisationen som helhed.

Forløbet skaber varige forbedringer i ledelsens effektivitet og udvikler ledere, der inspirerer menneskene omkring dem til altid at excellere – selv i hårde tider.

Læs mere
Kontakt os

Vil du vide mere?

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udvikle jeres medarbejderpotentiale

Bente Juel Danyar, chefkonsulent

25 55 40 03  
Send email