Medarbejderudvikling 2018-02-15T09:10:20+00:00

MEDARBEJDERUDVIKLING

Relationsbaserede programmer til at styrke salg, ledelse og personlig effektivitet
tilpasset præcist til dit behov.

Medarbejderne er din vigtigste ressource og drivkraften bag virksomhedens succes uanset størrelse. De skal udgøre effektive teams, der hurtigt kan tilpasse sig, undgå konflikter, fokusere på løsninger i stedet for på problemer, skabe hurtige, holdbare resultater og opbygge stærke interne og eksterne relationer.

Det kræver stærkt samarbejde for at lykkes, og stærkt samarbejde kræver kontinuerlig udvikling.

Derfor betaler det sig at investere i HR-aktiviteter, der sikrer medarbejdertrivsel og engagement. I første omgang kan det måske virke som en stor investering, men sammenlignet udgifter relateret til sygefravær, problemfyldt samarbejde og demotiverede medarbejdere og antallet af rekrutteringer, vil investeringen hurtigt være rentabel.

Ikke alene betyder det, at du kan fastholde og tiltrække de rette kompetencer – det betyder også, at får nogle fantastiske ambassadører, der bidrager ekstraordinært til virksomhedens udvikling og omdømme.

Fleksible løsninger tilpasset dine HR-udfordringer

Vores løsninger har til formål at udvikle dine medarbejdere, så de kan udvikle din virksomhed. Vi arbejder med at skabe større selvforståelse i alle dele af organisationen, og resultatet er en tydelig, målbar effekt inden for områder som samarbejde, ledelse, salg og service samt kultur og engagement.

Løsningerne er særdeles fleksible og kan tilpasses, så de har mest mulig effekt lige dér, hvor jeres virksomhed har størst behov.

Personlig effektivitet

Grundstenen i vores udviklingsforløb, hvor medarbejderne arbejder med at øge deres selvbillede. Den øgede selvindsigt giver medarbejderne mulighed for at udnytte deres potentiale fuldt ud.

Læs mere om personlig effektivitet »

Salgseffektivitet

Hjælper salgsmedarbejdere med at blive bevidste om deres unikke stil, tilpasse deres salgsadfærd til kundens behov og få et effektivt indbyrdes samarbejde, der kan bidrage til at sætte nye salgsrekorder.

Læs mere om salgseffektivitet »

Effektiv ledelse

Udforsker lederstilens styrker og begrænsninger og inspirerer lederne til nytænkende ledelsesstrategier, der øger medarbejdernes engagement og skaber vedvarende resulater, som kan løfte virksomheden til næste niveau.

Læs mere om effektiv ledelse »

Klar til at forløse dit medarbejderpotentiale? Ring til os på 72 34 59 99

Vores værktøjskasse

Konsulenterne hos Center for HR er certificeret i Insights Discovery

Vores løsninger baserer sig på Insights værktøjerne, der er skabt til at give mennesker indsigt og selvforståelse, der fører til gennembrud – både for dem selv og deres omgivelser.

Konceptet er udviklet i Skotland på basis af psykologen Carl Gustav Jungs anerkendte arbejde med identificering af menneskers unikke personlige præferencer og anvendes blandt nogle af verdens mest succesfulde virksomheder, blandt andet LEGO, Phillips og Novo Nordisk.

Læs mere om Insights

Må vi byde på en kop kaffe!

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at forløse dit potentiale? Vi byder gerne på en kop kaffe eller ringer dig op, så vi kan sammen kan finde den rette løsning til skabe gennembrud i din virksomhed.

Samtykkeerklæring