Ledelseseffektivitet 2017-09-15T13:36:56+00:00

Ledelseseffektivitet

Inspirér jeres ledere til at lede med vision, passion og integritet

Kurset i ledelseseffektivitet afdækker det fulde ledelsespotentiale og giver dine ledere værktøjer til at udvikle både sig selv, deres teams og organisationen som helhed.

Ved hjælp af flere forskellige Insights værktøjer, får den enkelte leder mulighed for at vurdere sin egen effektivitet på otte forskellige ledelsesområder og kan vælge at fokusere på alle områder eller blot dem, som er mest relevante for vedkommendes udviklingsrejse.

Forløbet tilpasses den enkelte kundes behov og planlægges i tæt samarbejde med den ledelsesansvarlige. Forløbet kan også indgå som en naturlig del af eventuelle eksisterende lederudviklingsprogrammer.

Hvad kan det føre til?

  • Et stærkt og harmonisk ledelsesteam, der kan skabe resultater i et hvilket som helst forretningsmiljø.

  • Ledere, der kan anvende dét, de lærer, til at løse arbejdspladsens virkelige udfordringer.

  • Ledere med praktiske værktøjer til rådighed, som kan hjælpe dem med at skabe bedre relationer til vigtige interessenter.

Relaterede forløb

Forstå dig selv og andre og styrk samarbejdet

Kurset giver deltagerne indsigt i egne og andres præferencer for kommunikation og interaktion samt konkrete værktøjer til, hvordan man kan bruge sin viden til at skabe bedre relationer og effektivt samarbejde.

Deltagerne styrker sine færdigheder i at skabe stærke og effektive bånd til andre mennesker og forbedrer evnen til at forstå og tilpasse sig hverdagens mange udfordringer.

Læs mere
Kontakt os

Klæd salgsteamet på til sikker succes

Forløbet i salgseffektivitet udforsker dine sælgeres tilgang til salget, deres positive egenskaber og deres salgsstil og -adfærd i alle salgsfaser. Dine sælgere får viden om egen salgsstil og forståelse for, hvordan den påvirker salget.

Dine sælgere inspireres til større præstationsniveauer, får styrket deres individuelle effektivitet på alle salgsområder og udvikler færdigheder i at opbygge stærke og effektive kunderelationer.

Læs mere
Kontakt os

Skab højeffektive teams, der overvinder alt

Skab afgørende succes for dit team gennem et effektivt teamsamarbejde. Optimér kommunikation og relation og øg produktiviteten. Konfrontér problemer, inspirér til succes og skab menneskeligt overskud i pressede situationer.

Dit team inspireres til at overvinde de barriere, der hæmmer teamets præstationer, får værktøjer til at konfrontere problemer, løse konflikter og skabe menneskeligt overskud i pressede situationer.  

Læs mere
Kontakt os

Vil du vide mere?

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udvikle jeres lederpotentiale

Bente Juel Danyar, chefkonsulent

25 55 40 03  
Send email