Kundeudtalelser 2018-02-28T22:59:51+00:00

Kundeudtalelser

Vi sætter stor pris på alle vores kunder og elsker at hjælpe med alle deres HR-udfordringer. På denne side vi samlet et lille overblik over nogle af deres udtalelser. Skal vi osse hjælpe dig?

NPI

Vi har haft et tæt samarbejde med Center for HR i mange år startende med en strategiworkshop i 2008. Siden har samarbejdet udviklet sig frem til i dag, hvor vi bruger Insightsværktøjerne til udvikling af teams og individer. I dag er Niels Henriksen blevet en sand huskonsulent, der altid står til rådighed med stort og småt – et samarbejde, vi sætter stor pris på.

Theis Graves Larsen, medejer, NPI A/S

International School of Billund

Jeg har som leder oplevet at medarbejderne er blevet behandlet med stor respekt af Center for HR’s konsulenter i hele processen. Derfor har jeg stor tillid og føler mig tryg i samarbejdet med Center for HR

Camilla Uhre Fog, Head Master, International School of Billund
Geopartner

Center for HR udvikler mennesker! Det er virkelig dét, de kan. De har været et uvurdérligt bidrag til hele vores proces, som har udviklet os til at være en virksomhed, hvor vi spiller hinanden stærkere. I dag fungerer Center for HR som vores ”Wingman”, og vi kan altid ringe og få god vejledning og sparring fra dem. Det er et samarbejde, vi er utroligt glade for.

Henrik Ibsen, tidl. adm. direktør, Geopartner
Se casen om Geopartner
JCN Bolig

Skal jeg beskrive rekrutteringsprocessen med tre ord, så er det fleksibilitet, seriøsitet og integritet: Fleksibilitet, både med hensyn til tid og måden at håndtere tingene på. Seriøsitet, fordi det er en beslutningsdygtig person og ikke bare en phoner, der laver det indledende arbejde. Integritet fordi, det er et plus, at konsulenten var villig til at bruge sit netværk i forbindelse med ansættelsen.

Flemming Rasmussen, administrerende direktør, JCN Bolig

Tømrermester Troels Hansen

Vi har brugt Center for HR til flere rekrutteringsprocesser, senest til ansættelsen af en ny økonomiansvarlig. Vi oplevede en meget professionel proces, som blev tilpasset præcis til vores behov og ønsker gennem afklaring af vores kompetenceforventninger og ved brug af Insights Discovery Personprofiler. Vi har nu fået en helt fantastisk medarbejder, der er det perfekte match, både personligt og kompetencemæssigt. Det overgår alle vores forventninger!”

Troels Hansen Beyer, Tømrermester, Troels Hansen

Når vi skal rekruttere nye medarbejdere i DST-Chemicals,  er det vigtigt for os ikke kun at fokusere på kandidatens kompetencer men også på personens præferencer og energier. Vi bruger derfor Center for HR og Insights Discovery Personprofiler til at hjælpe os med at finde den kandidat, der har de rette personlige præferencer i forhold til vores team. Vi har tidligere brugt andre værktøjer, men vi oplever Center for HR som meget kompetente, fordi de virkelig kommer dybden i deres arbejde. Desuden giver Insights os et fælles sprog, hvilket er til stor gavn i virksomheden – noget,  der lægges  stor vægt på ved onboarding af nye medarbejdere.  I den proces er Center for HR er en god støtte, da de altid er til rådighed for en god værdifuld sparring.

Sune Buus Nielsen, HR-manager, DST Chemicals A/S

Vores bestyrelsesmøder blev typisk meget lange med en del snak, som ikke rigtig førte til noget. Derfor henvendte vi os til Center for HR for at få noget kommunikationstræning, og vi har klart kunnet mærke en forbedring på vores møder efter forløbet. Vi er nu opmærksomme på hinanden og er blevet bedre til at lytte. Det giver en meget mere effektiv og konstruktiv kommunikation.

Thomas Rasmussen, bestyrelsesmedlem, Danske Kloakmestre

Jeg er altid godt tilfreds med samarbejdet med Center for HR. Det er sådan lidt familieagtigt, det synes jeg er rigtig dejligt. Jeg er overbevist om, at én af grundene til, at vi oplever så stor medarbejder- og kundetilfredshed, hænger sammen med vores brug af Insights farverne i hverdagen. Vores samarbejde internt og eksternt er bare meget dybere funderet, end det ellers ville have været.

Afdelingsdirektør Peter Jakobsen, HusCompagniet

Se casen om Huscompagniet

Jeg var skeptisk over for personprofilen, men jeg blev overrasket over hvor præcis den er, så nu har alle medarbejderne fået en profil. Center for HR har været god til at tilpasse implementeringen og hele processen med personprofilerne til vores dagligdag og er generelt en rigtig dygtig samarbejdspartner. Processen har løftet vores kommunikation og forståelse for hinanden og giver plads til forskelligheder.

Ejer Mogens Hansen, Phiro

Jeg har en generel bred kontakt til vores mange forskellige medarbejdere der er ude af huset. Med Insights’ farveuniverset har jeg fået et rigtig godt redskab til min kommunikation med medarbejderne, og jeg ser nu meget mere styrkerne end udfordringerne i deres forskelligheder. Det har givet mig en bedre forståelse for, hvordan jeg bedst muligt assisterer dem, hvilket har lettet både deres og mit daglige arbejde.

Salgs- og servicekoordinator Irene Helth, SB-Butiksservice