Kundeudtalelser 2017-11-06T11:39:42+00:00

Kundeudtalelser

Læs her hvad kunderne har fået ud af samarbejdet med Center for HR.

Hvad siger kunderne om os?

Vi har spurgt vores kunder, hvordan de oplever samarbejdet med Center for HR. Her kan du læse nogle af deres udtalelser.

Skal jeg beskrive rekrutteringsprocessen med tre ord, så er det fleksibilitet, seriøsitet og integritet: Fleksibilitet, både med hensyn til tid og måden at håndtere tingene på. Seriøsitet, fordi det er en beslutningsdygtig person og ikke bare en phoner, der laver det indledende arbejde. Integritet fordi, det er et plus, at konsulenten var villig til at bruge sit netværk i forbindelse med ansættelsen.

Flemming Rasmussen, administrerende direktør, JCN Bolig

Vi har brugt Center for HR til flere rekrutteringsprocesser, senest til ansættelsen af en ny økonomiansvarlig. Selve processen har været meget professionel. Jan Bergh fra Center for HR har målrettet den vores behov og ønsker gennem afklaring af vores kompetenceforventninger og ved brug af Insights Discovery Personprofiler. Vi har således fået en helt fantastisk medarbejder der er vores perfekte match, både personligt og kompetencemæssigt – det er over alle vores forventninger!”

Troels Hansen Beyer, Tømrermester, Troels Hansen

Vi havde den udfordring at vores bestyrelsesmøder typisk blev meget lange med en del snak som ikke rigtig førte til noget. Derfor henvendte vi os til Center for HR for at få noget kommunikationstræning. Vi fik alle en Insights Discovery Personprofil med efterfølgende tilbagemeldinger – det var en vildt positiv oplevelse. Liselotte Pedersen fra Center for HR holdte det helt nede på jorden og alle kunne være med. Vi har klart kunne mærke en forbedring på vores møder efter forløbet. Vi er nu opmærksomme på hinanden og er blevet bedre til at lytte, hvilket skaber en meget mere effektiv og konstruktiv kommunikation.

Thomas Rasmussen, bestyrelsesmedlem, Danske Kloakmestre

Jeg er altid godt tilfreds med samarbejdet med Center for HR. Det er sådan lidt familieagtigt, det synes jeg er rigtig dejligt. Jeg er overbevist om, at én af grundene til, at vi oplever så stor medarbejder- og kundetilfredshed, hænger sammen med vores brug af Insights farverne i hverdagen. Vores samarbejde internt og eksternt er bare meget dybere funderet, end det ellers ville have været.

Peter Jakobsen, afdelingsdirektør, HusCompagniet, Aalborg, HusCompagniet A/S
Se case

Jeg har som leder oplevet at medarbejderne er blevet behandlet med stor respekt af Center for HR’s konsulenter i hele processen. Derfor har jeg stor tillid og føler mig tryg i samarbejdet med Center for HR

Camilla Uhre Fog, Head Master, International School of Billund

I starten var jeg skeptisk overfor personprofilen, men jeg blev overrasket over hvor præcis den er, så nu har alle medarbejderne fået en profil. Iben Jungersen fra Center for HR har været god til at tilpasse implementeringen og hele processen med personprofilerne til vores dagligdag, og er generelt en rigtig dygtig samarbejdspartner. Det løfter vores kommunikation og forståelse for hinanden og giver plads til forskelligheder.

Mogens Hansen, ejer, projektleder og 3D grafisk designer, Phiro

Vi har haft et mangeårigt tæt samarbejde med Niels Henriksen fra Center for HR. Det startede med en strategiworkshop tilbage i 2008, hvorfra samarbejdet har udviklet sig frem til i dag, hvor vi bruger Insightsværktøjerne til udvikling af teams og individer. I dag er Niels blevet en sand huskonsulent, der altid står til rådighed for stort og småt. Et samarbejde vi er rigtig glade for!

Theis Graves Larsen, medejer, NPI A/S

Center for HR udvikler mennesker! Det er virkelig dét, de kan. De har været et uvurdérligt bidrag til hele vores proces, som har udviklet os til at være en virksomhed, hvor vi spiller hinanden stærkere. I dag fungerer Center for HR som vores ”Wingman”, og vi kan altid ringe og få god vejledning og sparring fra dem. Det er et samarbejde, vi er utroligt glade for.

Henrik Ibsen, administrerende direktør, Geopartner
Se case

Jeg har en generel bred kontakt til vores mange forskellige medarbejdere der er ude af huset. Med den nye indsigt i Insights’ farveunivers har jeg fået et rigtig godt redskab til min kommunikation med medarbejderne, og jeg ser nu meget mere styrkerne i deres forskelligheder, end udfordringerne. Det har givet mig en bedre forståelse for hvordan jeg bedst muligt assisterer dem, hvilket både har lettet deres og mit daglige arbejde.

Irene Helth, salgs- og servicekoordinator , SB-Butiksservice
Når vi skal rekruttere nye medarbejdere i DST-Chemicals,  er det vigtigt for os ikke kun at fokusere på kandidatens kompetencer men også på personens præferencer og energier. Vi bruger derfor Center for HR og Insights Discovery Personprofiler til at hjælpe os med at finde den kandidat, der har de rette personlige præferencer i forhold til vores team. Vi har tidligere brugt andre værktøjer, men vi oplever Center for HR som meget kompetente, fordi de virkelig kommer dybden i deres arbejde. Desuden giver Insights os et fælles sprog, hvilket er til stor gavn i virksomheden – noget,  der lægges  stor vægt på ved onboarding af nye medarbejdere.  I den proces er Center for HR er en god støtte, da de altid er til rådighed for en god værdifuld sparring.
HR Manager Sune Buus Nielsen, DST Chemicals A/S
Niels Henriksen, direktør, Center for HR

Skal vi osse hjælpe dig?

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres HR-udfordring.

Niels Henriksen, direktør

25 55 40 01  
Send email