HR strategi 2017-11-20T12:31:58+00:00

HR-strategi

Vi tilbyder hjælp til at udforme en HR-strategi, der understøtter det forretningsmæssige grundlag og sikrer, at I når jeres mål.

Få en HR-strategi, der sikrer dig de rigtige medarbejderressourcer.

Uanset størrelsen på din virksomhed er dine medarbejdere drivkraften bag virksomhedens succes. Det er dem, der skal sørge for, at kunderne føler sig velkomne, at kvaliteten er i orden, at leveringstiden bliver overholdt og at salgsbudgettet nås.

Derfor er medarbejderne din vigtigste ressource, og derfor er det vigtigt, at du til enhver tid har en strategi for, hvordan du tiltrækker og fastholder de kompetencer, du behøver for at komme i mål med din forretningsstrategi.

Vi kan hjælpe dig med at identificere, synliggøre og optimere konkrete HR-tiltag, der sikrer, at du til enhver tid har de medarbejdere og de kompetencer, du har brug for.

Sammenhængen mellem teamwork og resultater taget i betragtning – f.eks. i forhold til produktivitet, indtjening og kundetilfredshed – så er det medarbejderne, der har nøglen til succes.  (Gallup) 

Vi har viden, kompetencer og værktøjer til at hjælpe dig med en HR-strategi, der sikrer, at du kan fastholde og tiltrække de medarbejdere, du har brug for.

HR-strategihjulet©

HR-Strategihjulet© er udviklet gennem års erfaring og hjælper med kortlægge din virksomhed inden for alle HR-områdets aspekter, f.eks. rekruttering, motivation, dagligdag, uddannelse og det svære farvel.

HR-Dialogspillet©

HR-Dialogspillet© er et elektronisk værktøj, der hjælper dig til at udpege problemstillinger og synliggøre udviklingspotentialet. Spillet hjælper jer med at udforme en konkret handlingsplan inden for alle faser i HR-strategihjulet.

Niels Henriksen, direktør, Center for HR

Vil du vide mere om HR strategi?

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre jeres medarbejderressource.

Niels Henriksen, direktør

25 55 40 01  
Send email