HR partnerskab 2018-02-14T22:48:42+00:00

HR-PARTNERSKAB

Bruger du for meget tid på HR-opgaver? Med et HR-partnerskab kan du fokusere 100% på din forretning og lade os tage hånd om HR-opgaverne.

Har I tilstrækkelige fokus på HR-opgaven eller mangler de nødvendige ressourcer til det kontinuerlige arbejde med den vigtigste ressource – medarbejderne?

Center for HR vil gerne hjælpe små og mellemstore virksomheder med at tage godt hånd om deres medarbejdere. Derfor tilbyder vi et fleksibelt HR-partnerskab, der gør det muligt at sikre medarbejdertrivsel og -udvikling på en lige så attraktiv og effektiv måde som hos virksomheder med en dedikeret HR-funktion.

Vi kan bistå dig med HR-opgaver af både strategisk og operationel karakter præcis, når du har behov, og du betaler kun for de ydelser, du reelt bruger.

Det kan vi hjælpe med

Kort sagt kan vi hjælpe dig hele vejen rundt om alle HR-opgaver – fra udformningen af en HR-strategi til det svære farvel. Du får adgang til hele vores HR-servicepakke, som kommer rundt om alle HR-udfordringer i en medarbejdercyklys, og du kan trække på vores services når du vil, og i den udstrækning, du har behov for.

Du får med andre ord en HR-afdeling uden selv at skulle etablere og drive den – og lidt til.

Partnerskabsaftalen gælder for ét år ad gangen, hvorefter den skal genforhandles.

Det får du:

 • En fast tilknyttet konsulent, der kender og forstår din virksomhed.

 • Faste aftalte priser på alle HR-ydelser.

 • Statusmøder med opfølgning på nuværende HR-aktiviteter og fremtidige planer.

 • Mulighed for at deltage i workshops omkring væsentlige emner indenfor HR.

 • Fortrinsret til kandidater i vores kandidatdatabase.

Klar til at samarbejde? Ring til os på 72 34 59 99

HR servicepakken

Vores HR servicepakke er omfattende og fleksibel og vores løsninger kan skræddersys, så de passer præcis til dine behov. Herunder kan du få et overodnet indblik i, hvad du kan drage nytte af, hvis du vælger os som din HR-partner.

 • HR-strategi
  Du har brug en gennemarbejdet HR-strategi til at understøtte din overordnede forretningsstrategi. Vi hjælper med at identificere, synliggøre og optimere konkrete HR-aktiviteter, der skaber den ønskede værdi for din virksomhed.

 • Rekruttering
  Vellykket rekruttering er forudsætning for god effektivitet og medarbejdertrivsel. Vi hjælper med at finde den kandidat, der matcher perfekt til både jobindehold, samarbejdsrelationer og virksomhedskultur.

 • Ansættelse
  Efter en vellykket rekruttering følger en ansættelsesproces. Her er det vigtigt at sørge for fuld overensstemmelse mellem virksomhedens og kandidatens forventninger. Vi hjælper med at sikre en klar forventningsafstemning, så der ikke opstår misforståelser og skuffelser, der kan føre til, at samarbejdet må afbrydes.

 • Introduktion
  Den første tid i jobbet er altid krævende for medarbejderen. En grundig introduktion til opgaver, virksomhedskultur og kolleger er afgørende for, at medarbejderen får en god start og hurtig bliver produktiv. Vi hjælper med at planlægge et udførligt program, der klæder medarbejderen godt på til jobbet.

 • Dagligdag
  Den grundlæggende medarbejdertrivsel bestemmes af dagligdagen og det arbejdsmiljø, som omgiver medarbejderne. Vi hjælper med at tage temperaturen på medarbejdertrivslen samt udarbejde og implementere eventuelle forslag til forbedringer.

 • Motivation
  Motiverede medarbejdere er afgørende for at opretholde engagement, sikre et godt samarbejde og fastholde en høj produktivitet. Vi hjælper med at planlægge og gennemføre udviklende tiltag, der fastholder medarbejdernes trivsel og tilfredshed.

 • Uddannelse
  Uddannelse også en vigtig positiv faktor – ikke blot for for medarbejdernes udvikling og motivation men også for virksomhedens konkurrenceevne – og det et højt scorende parameter i forhold til at kunne fastholde og tiltrække medarbejdere. Vi tilbyder skræddersyede udviklingsprogrammer til både individuel-, teammæssig og ledermæssig udvikling.

 • Farvel
  Når du skal sige farvel til en medarbejder, er det af stor betydning for både medarbejderen, kollegerne og virksomheden, at det sker på en respektfuld og hensigtsmæssig måde. Vi hjælper med udforme et struktureret forløb, der imødegår mange spørgsmål og hjælper medarbejderen godt videre.

Må vi byde på en kop kaffe!

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan assistere dig med dit HR-arbejde? Vi byder gerne på en kop kaffe eller ringer dig op, så vi kan sammen kan finde den bedste model for din virksomhed.

Samtykkeerklæring