Cookie og persondatapolitik 2017-10-11T12:51:39+00:00

Cookie- og persondatapolitik

Cookiepolitik

Hos Center for HR tager vi din sikkerhed og tryghed alvorligt. Derfor bestræber vi os også på at sikre, at du kan føle dig tryg ved at besøge vores hjemmeside. Vi følger derfor retningslinjerne i EU’s direktiv omkring brugen af cookies. Det er grunden til, at du møder en besked om at acceptere cookies første gang, du besøger vores hjemmeside, eller hvis du besøger hjemmesiden, efter du har slettet cookies i din webbrowser.

I det følgende kan du læse mere om, hvilke cookies vi indsamler og hvordan vi behandler dem. Du kan også finde oplysning om vores politik for behandling af de personlige oplysninger, du viderebringer til os – for eksempel hvis du benytter en formular på vores hjemmeside.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Filen indeholder tekst, tal eller datoer. Der er ingen personlige oplysninger i en cookie og den kan ikke indeholde virus. De informationer, vi modtager, er med andre ord anonyme og bruges udelukkende til indsamling af statistik, så vi kan forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.

Blokering og sletning af cookies
De fleste browsere giver dig mulighed for at blokere eller slette cookies. Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvad bruger vi cookies til?
Cookien fortæller os blandt andet, hvilke sider, du har besøgt, hvor du geografisk befinder dig, hvilken browser, du bruger og hvor længe, du har været på hjemmesiden. Den indeholder igen personlige oplysninger og bruges udelukkende til at give os statistik over besøget på vores hjemmeside, så vi kan løbende kan forbedre brugeroplevelsen.

Persondatapolitik

Hos Center for HR lever vi op til kravene i persondataloven, så du kan være sikker på, at dine oplysninger og data opbevares og behandles forsvarligt og i overensstemmelse med lovens paragraffer. Vi indsamler og registrerer kun oplysninger, du selv har afgivet, f.eks. ved udfyldelse af en formular, og du har til enhver tid ret til at henvende dig for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har om dig. Du har til enhver tid også ret til at få rettet eller slettet dine data.

Hvilke persondata indsamler vi?
Vi indsamler kun de persondata, som du selv oplyser ved besøg på hjemmesiden, f.eks. når du udfylder en formular med de oplysninger, der er nødvendige for, at vi kan give dig en god kundeoplevelse. Desuden benytter vi cookies til indsamling af tekniske data og til statistisk brug, så vi løbende kan optimere vores hjemmeside.

Hvad bruger vi data til?
De data, du giver os, vil kun blive brugt til at:

  • levere oplysninger eller ydelser, som du har tilmeldt dig eller bedt om via hjemmesiden
  • orientere dig om produkter eller ydelser, som du har udvist interesse for via dit besøg på hjemmesiden
  • indsamle statisk om brug af hjemmeside med henblik på løbende forbedring af brugeroplevelsen.

Opbevaring og viderebringelse af persondata
Dine registrerede data opbevares kun så længe vi har brug for dem for at give dig en god bruger- og kundeoplevelse, og de bliver ikke videregivet til 3. part uden dit forudgående samtykke.

Udarbejdet 11-10-2017 af Hanne Søndergaard Jepsen