Medarbejderudvikling 2017-09-19T13:13:16+00:00

Medarbejderudvikling

Vi tilbyder skræddersyede firmakurser til optimering af kommunikation og samarbejde.

Medarbejderudvikling, der indfrier dit fulde medarbejderpotentiale

Medarbejderne er din vigtigste ressource og drivkraften bag virksomhedens succes uanset størrelse. Sammen skal de formå at manøvrere i en globaliseret verden med hastigt forandrende markeder, hvor produktivitet, kvalitet og service er nogle af de afgørende konkurrenceparametre.

De skal med andre ord udgøre effektive teams, der hurtigt kan tilpasse sig, undgå konflikter, fokusere på løsninger i stedet for på problemer, skabe hurtige, holdbare resultater og opbygge stærke interne og eksterne relationer. Alt sammen noget, der stiller store krav til effektiv kommunikation og samarbejde for at lykkes.

Vores løsninger kan hjælpe jer med at finde og realisere det fulde medarbejderpotentiale og skabe uovervindelige teams, der præsterer optimalt – altid.

Sammenhængen mellem teamwork og resultater taget i betragtning – f.eks. i forhold til produktivitet, indtjening og kundetilfredshed – så er det medarbejderne, der har nøglen til succes.  (Gallup) 

Indsigtsfulde løsninger, der skaber uovervindelige teams

Vores løsninger baserer sig blandt andet på Insights værktøjerne, der er globalt anderkendte for deres evne til at skabe umiddelbare og uovertrufne resultater. Værktøjerne er udviklet i Skotland på basis af psykologen Carl Gustav Jungs anerkendte arbejde med identificering af menneskers unikke personlige præferencer og bruges blandt andet hos LEGO og Novo Nordisk.

Løsningerne er skabt til at give mennesker den selvindsigt, der skal til for at skabe gennembrud i din virksomhed, uanset om det drejer sig om nedadgående salgskurver, faldende kundeloyalitet, udfordringer med ledelsesstilen eller noget helt fjerde. Alle forløb er fleksible og skræddersys, så de matcher præcis de udfordringer, I står overfor.

Vi er akkrediteret i

Et globalt anerkendt profilværktøj

Forstå dig selv og andre og styrk samarbejdet

Forløbet giver deltagerne indsigt i egne og andres præferencer for kommunikation og interaktion samt konkrete værktøjer til, hvordan man kan bruge sin viden til at skabe bedre relationer og effektivt samarbejde.

Deltagerne styrker deres færdigheder i at skabe stærke og effektive bånd til andre mennesker og forbedrer samtidigt deres evne til at forstå og tilpasse sig hverdagens mange udfordringer.

Læs mere
Kontakt os

Klæd salgsteamet på til succes og øg dit salg

Forløbet i salgseffektivitet udforsker dine sælgeres tilgang til salget, deres positive egenskaber og deres salgsstil og -adfærd i alle salgsfaser. Dine sælgere får viden om egen salgsstil og forståelse for, hvordan den påvirker salget.

Dine sælgere inspireres til større præstationsniveauer, får styrket deres individuelle effektivitet på alle salgsområder og udvikler færdigheder i at opbygge stærke og effektive kunderelationer.

Læs mere
Kontakt os

Skab højeffektive teams, der overvinder alt

Skab afgørende succes for dit team gennem et effektivt teamsamarbejde. Optimér kommunikation og relation og øg produktiviteten. Konfrontér problemer, inspirér til succes og skab menneskeligt overskud i pressede situationer.

Dit team inspireres til at overvinde de barriere, der hæmmer teamets præstationer, får værktøjer til at konfrontere problemer, løse konflikter og skabe menneskeligt overskud i pressede situationer.  

Læs mere
Kontakt os

Ledelse med vision, passion og integritet

Workshoppen i ledelseseffektivitet udforsker og afdækker lederpotentialet i dybden og giver hver enkelt leder konkrete værktøjer til at udvikle både sig selv, sit team og organisationen som helhed.

Workshoppen skaber varige forbedringer i ledelsens effektivitet og udvikler ledere, der inspirerer menneskene omkring dem til altid at excellere – selv i hårde tider.

Læs mere
Kontakt os

Center for HR udvikler mennesker! Det er virkelig dét, de kan. De har været et uvurdérligt bidrag til hele vores proces, som har udviklet os til at være en virksomhed, hvor vi spiller hinanden stærkere. I dag fungerer Center for HR som vores ”Wingman”, og vi kan altid ringe og få god vejledning og sparring fra dem. Det er et samarbejde, vi er utroligt glade for.

Henrik Ibsen, administrerende direktør, Geopartner

Vil du vide mere?

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udvikle jeres medarbejderpotentiale

Bente Juel Danyar, chefkonsulent

25 55 40 03  
Send email