Medarbejderudvikling 2017-11-08T13:24:41+00:00

Medarbejderudvikling

Relationsbaseret medarbejderudvikling

Medarbejderne er din vigtigste ressource og drivkraften bag virksomhedens succes uanset størrelse. De skal udgøre effektive teams, der hurtigt kan tilpasse sig, undgå konflikter, fokusere på løsninger i stedet for på problemer, skabe hurtige, holdbare resultater og opbygge stærke interne og eksterne relationer.

Det kræver et stærkt samarbejde for at lykkes – og stærkt samarbejde forudsætter glade og motiverede medarbejdere. Derfor betaler det sig at investere løbende i medarbejderudvikling, så du kan fastholde medarbejdernes engagement og sikre virksomhedens succes.

Sammenhængen mellem teamwork og resultater taget i betragtning – f.eks. i forhold til produktivitet, indtjening og kundetilfredshed – så er det medarbejderne, der har nøglen til succes.  (Gallup) 

Indsigtsfulde løsninger der skaber uovervindelige teams

Vores løsninger baserer sig blandt andet på Insights værktøjerne, der er skabt til at give mennesker den selvindsigt, der skal til for at skabe de gennembrud, I har brug for. Værktøjerne er udviklet i Skotland på basis af psykologen Carl Gustav Jungs anerkendte arbejde med identificering af menneskers unikke personlige præferencer og anvendes blandt andet hos LEGO, Phillips, Novo Nordisk og DBU.

Alle forløb er fleksible og bliver skræddersyet, så de har mest effekt på jeres specifikke udfordringer.

Personlig effektivitet

Kurset giver deltagerne indsigt i egne og andres præferencer for kommunikation og interaktion samt konkrete værktøjer til, hvordan man kan bruge sin viden til at skabe bedre relationer og effektivt samarbejde.

Deltagerne styrker deres færdigheder i at skabe stærke relationer til andre mennesker og forbedre deres evne til at forstå og tilpasse sig hverdagens mange udfordringer.

Læs mere

Salgseffektivitet

Kurset i salgseffektivitet udforsker sælgernes styrker og begrænsninger i alle salgets faser. Sælgerne får viden om egen salgsstil og forståelse for, hvordan den påvirker salget.

Sælgerne inspireres til større præstationsniveauer, får styrket deres individuelle effektivitet på alle salgsområder og udvikler færdigheder i at opbygge stærke loyale kunderelationer.

Læs mere

Ledelseseffektivitet

Kurset i ledelseseffektivitet udforsker og afdækker lederpotentialet i dybden og giver hver enkelt leder konkrete værktøjer til at udvikle både sig selv, sit team og organisationen som helhed.

Kurset skaber varige forbedringer i ledelsens effektivitet og udvikler ledere, der inspirerer menneskene omkring dem til altid at excellere – selv i hårde tider.

Læs mere

Center for HR udvikler mennesker! Det er virkelig dét, de kan. De har været et uvurdérligt bidrag til hele vores proces, som har udviklet os til at være en virksomhed, hvor vi spiller hinanden stærkere. I dag fungerer Center for HR som vores ”Wingman”, og vi kan altid ringe og få god vejledning og sparring fra dem. Det er et samarbejde, vi er utroligt glade for.

Henrik Ibsen, administrerende direktør, Geopartner

Vil du vide mere?

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udvikle jeres medarbejderpotentiale

Bente Juel Danyar, chefkonsulent

25 55 40 03  
Send email