Insights 2017-09-19T13:15:20+00:00

INSIGHTS

Personprofil og udviklingsværktøjer, der giver indsigt og skaber gennembrud.

Insights – dine byggesten til succes

Bedre selvindsigt og forståelse for andre er vejen til succes – både for individ, team og organisation.

Det er filosofien bag Insights, som er en række lærings- og udviklingsværktøjer med det formål at hjælpe alle med at skabe en bedre selvforståelse og anerkendelse af menneskers forskellighed. Værktøjerne er baseret på psykologen Carl Gustav Jungs anerkendte arbejde med identificering af menneskers unikke personlige præferencer og er globalt anerkendte for deres evne til at skabe umiddelbare resultater. Konceptet er oversat til 30 sprog og anvendes i Danmark blandt andet af LEGO og Novo Nordisk.

Vi bruger udviklingsværktøjerne fra Insights til at inspirere og udvikle virksomheder gennem en enkel og resultatorienteret tilgang.

Vi ønsker at skabe en verden, hvor alle virkelig forstår sig selv og andre og inspirere dem til at gøre en positiv forskel for alle i deres liv (Insights)

Profilværktøjer

Grundelementerne i Insights konceptet

Insights Discovery er en psykometrisk model baseret på Carl Jungs teorier. På baggrund af dine svar på 25 enkle spørgsmål genererer modellen en enkel og let forståelig profil på ca. 20 sider. Profilen giver et detaljeret billede af modtagerens personlig stil, og hvordan den påvirker hans eller hendes relationer i både personlige og professionelle sammenhænge.

Læs mere om Insights Discovery

Insights Full Circle er en 360 graders profil, der giver indsigt i andres opfattelse af ens adfærd og præferencer. Det giver et nyt og nuanceret indblik i ens personlige stil og hvordan denne påvirker andre.

Læs mere om Insigts Full Circle

Insights Navigator er et kompas, der hjælper dig med at definere, hvor du er, hvor du skal hen, og hvad du skal gøre for at nå dine mål. Det er et meget effektfuldt udviklingsværktøj, der anvendes til at udpege og måle både individers, teams og hele organisationens udvikling over tid.

Læs mere om Insights Navigator

Insights Transformational Leadership afdækker alle aspekter af lederudvikling i jeres virksomhed og skaber visionære ledere, der kan inspirere og guide deres medarbejdere til at excellere i alle farvande. Vores erfarne konsulenter guider jeres ledere gennem Insights’ otte ledelsesdimensioner og gør dem i stand til at vurdere egne kvalifikationer på hvert område.

Læs mere om Insigts Transformational Leadership

Læs om vores Insights forløb i medarbejderudvikling

Nysgerrig?

Så tag med på én af vores  inspirationsworkshop og få et indblik i, hvad selvindsigt og forståelse for andre kan gøre for kommunikation og samarbejde.

Læs mere og tilmeld

Vil du vide mere?

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udvikle jeres medarbejderpotentiale

Bente Juel Danyar, chefkonsulent

25 55 40 03  
Send email