Insights 2017-11-08T14:52:21+00:00

INSIGHTS

Profil- og udviklingsværktøjer, der giver selvindsigt og skaber gennembrud.

Insights – dine byggesten til succes

Bedre selvindsigt og forståelse for andre er vejen til succes – både for individ, team og organisation.

Det er filosofien bag Insights, som er en række lærings- og udviklingsværktøjer med det formål at hjælpe alle med at skabe en bedre selvforståelse og anerkendelse af menneskers forskellighed. Værktøjerne er baseret på psykologen Carl Gustav Jungs anerkendte arbejde med identificering af menneskers unikke personlige præferencer og er globalt anerkendte for deres evne til at skabe umiddelbare resultater. Konceptet er oversat til 30 sprog og anvendes i Danmark blandt andet af LEGO og Novo Nordisk.

Vi bruger udviklingsværktøjerne fra Insights til at inspirere og udvikle virksomheder gennem en relations- og resultatbaseret tilgang.

Brug det til…

  • at afhjælpe kommunikationsbarrierer, der hæmmer samarbejdet
  • at afdække og udvikle det fulde lederpotentiale

  • at skabe højtydende og selvkørende teams, der klarer enhver udfordring

  • at booste salget og øge kundeloyaliteten

Derfor virker det

Ved at give dine medarbejdere større forståelse for og anerkendelse af både sig selv og andre hjælper løsningerne med at løsne op for samarbejds- og ledelsesmæssige barrierer, der påvirker medarbejdertrivslen.

Resultaterne er tydelige og har en målbar effekt på eksempelvis samarbejde, engagement, ledelse, salg og virksomhedskultur.

Vi tilbyder at hjælpe jer med at optimere på:

  • Personlig effektivitet

  • Salgseffektivitet

  • Ledelseseffektivitet

Vi ønsker at skabe en verden, hvor alle virkelig forstår sig selv og andre og inspirere dem til at gøre en positiv forskel for alle i deres liv

– Insights

Se vores Insights forløb i medarbejderudvikling

Profilværktøjer

Grundelementerne i Insights er en række profilværktøjer, der afdækker individets personlige præferencer i relation en række faktorer. Kerneproduktet er Insights Discovery profilen, der afdækker individets grundlæggende personlige præferencer. Discovery profilen kan herefter suppleres med en række andre profiler, der går endnu mere i dybden og kan danne grundlaget for lærerige og udviklede dialoger på tomandshånd såvel som i grupper.

Hos Center for HR bruger vi følgende profilværktøjer:

Insights Discovery

Insights Discovery er kerneproduktet i Insights konceptet. På baggrund af respondentens besvarelse på 25 enkle spørgsmål får respondenten et detaljeret billede af sin unikke stil og hvordan den påvirker hans eller hendes relationer i både personlige og professionelle sammenhænge.

Læs mere

Insights Deeper Discovery

Profilen bygger videre på Insigts Discovery, som nu udvides til også at omfatte arketyper, f.eks. ledsager, konge, elsker eller kriger. Det er et unikt og kraftfuldt værktøj til at finde uopdaget potentiale i mennesker, teams og ledere og hjælpe dem med at tackle udfordringer, der synes uovervindelige.

Læs mere

Insights Full Circle

Insights Full Circle er en 360 graders profil, der motiverer teamets medlemmer til at løse udfordringer på en positiv måde. Profilen løfter sløret for, hvordan teamets medlemmer rent faktisk ser hinanden, hvad det betyder for teamets effektivitet, og hvilke tiltag, der kan forbedre relationerne.

Læs mere

Vil du vide mere?

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udvikle jeres medarbejderpotentiale

Bente Juel Danyar, chefkonsulent

25 55 40 03  
Send email