Insights 2018-02-14T22:55:37+00:00

INSIGHTS

Dine byggesten til succes

Insights konceptet er baseret på en række profilværktøjer, der i kombination med praktiske og let tilgængelige læringsværktøjer hjælper virksomheder med at fremme kommunikation og samarbejde og forløse det fulde medarbejderpotentiale.

Systemet er udviklet på basis af psykologen Carl Gustav Jungs anerkendte arbejde med identificering af menneskers unikke stile og er globalt anerkendt for dets evne til at skabe umiddelbare resultater. Det er oversat til 30 sprog og anvendes i Danmark blandt andet af LEGO og Novo Nordisk. På globalt plan har 4 mio. mennesker indtil nu haft en spændende oplevelse med Insights Discovery.

Insights Discovery

Udforsker individets personlige præferencer for kommunikation, samarbejde og ledelsesstil. Det er et stærkt redskab til at give mennesker et nuanceret selvbillede og skabe forståelse for andres reaktioner.

Læs mere om Insights Discovery »

Insights Deeper Discovery

Udforsker individers mål, formål, motivationsfaktorer og det eftermæle, der ønsker at efterlade. Det er særligt stærkt redskab for ledere, der ønsker en mere inspirerende lederstil.

Læs mere om Insights Deeper Discovery »

Insights Full Circle

Løfter individets selvforståelse til et højre niveau ved hjælp af 360 graders feedback fra eksempelvis kolleger eller kunder. Det er et praktisk og trygt redskab, der hjælper folk til at forstå, hvordan de påvirker andre.

Læs mere om Insights Full Circle »

Klar til at forløse dit medarbejderpotentiale? Ring til os på 72 34 59 99

Styrken ved Insights

Grundprincippet er, at større selvindsigt og forståelse for andre skaber bedre relationer – og bedre relationer skaber bedre resultater.

Ved at give dine medarbejdere større forståelse for og anerkendelse af både sig selv og andre, bidrager redskaberne til at løsne op for samarbejds- og ledelsesmæssige barrierer, der påvirker trivsel og effektivitet.

Insights konceptet er let at forstå med sit inspirerende farvesprog. Profilen er let at læse og forholde sig til, læringsværktøjerne er sjove og lette at huske, og det fælles sprog gør det let for medarbejderne at overføre deres viden til hverdagen.

Resultaterne er umiddelbare med en målbar effekt på eksempelvis samarbejde, engagement, ledelse, salg og virksomhedskultur.

Insights er derfor et uovertruffent redskab til:

  • at styrke individers selvindsigt og præstationsniveau

  • at afhjælpe kommunikationsbarrierer, der hæmmer samarbejdet

  • at afdække og udvikle det fulde lederpotentiale

  • at skabe højtydende og selvkørende teams, der klarer enhver udfordring

  • at styrke kundeloyaliteten og sætte nye salgsrekorder.

Må vi byde på en kop kaffe!

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at forløse dit potentiale? Vi byder gerne på en kop kaffe eller ringer dig op, så vi kan sammen kan finde den rette løsning til skabe gennembrud i din virksomhed.

Samtykkeerklæring